Stemworkshop ‘Zingen met je hele lichaam’

Het weekend 22 en 23 juni is de stemworkshop ‘Zingen met je hele lichaam!’: met aandacht voor o.a. de beweeglijkheid van het strottenhoofd. Verder gaan we de vrijheid van de borstkas vergroten, stemoefeningen doen met primaire klanken en bekkenbodem, middenrif en verhemelte verbinden. Deze workshop is interessant voor alle mensen die zingen en/of veel spreken in hun werk.

We doen oefeningen en onderzoekjes in duo’s of trio’s en vooral natuurlijk lessen Bewustworden door Bewegen.

We beginnen in een duo: een simpel lied voor elkaar zingen, hooguit 3 minuten, dus iets wat je zonder stemopwarming kunt zingen. Iedereen zingt tegelijk, dus het heeft niet het karakter van een performance. Je zingt je lied ook aan het eind voor dezelfde partner om samen de veranderingen te kunnen opmerken. Als jouw interesse ‘spreken in het openbaar’ is, dan bereid je zoiets voor.

Je krijgt van mij een opdracht waar je speciaal op kunt letten.

Doe gemakkelijk zittende, voldoende warme kleren aan (denk aan laagjes). Dekens om op te liggen en kussentjes zijn aanwezig.

Thee en koffie verzorg ik. Voor de lunch moet je zelf zorgen. Het Lombok Museumcafé is dichtbij en prima geschikt om een uitheemse lunch uit te proberen.

Doe gemakkelijk zittende, voldoende warme kleren aan (denk aan laagjes) en neem een handdoek mee. Dekens om op te liggen en kussentjes zijn aanwezig.
Thee en koffie verzorg ik. Voor de lunch moet je zelf zorgen. Er zijn in de buurt lunchgelegenheden.

Tijd en plaats

  • Wanneer: zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019
  • Tijd: beide dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  • Plaats: Feldenkraiscentrum Utrecht, 1e Atjehstraat 2, Utrecht
  • Info en aanmelden: feldenkraiscentrumutrecht@lombok.nl of tel.nr. 030-2947766

Maximum deelnemers: 12

130,00 euro (tariefgroep A, incl. BTW) / 160,00 euro (tariefgroep B, incl. BTW)*
voor beroepsmatig geïnteresseerden 193,60 euro (incl. BTW) Te voldoen voor de aanvang 1-6-2018.

Betalingen overmaken naar: NL60 ASNB 0706 8468 42 tnv. Feldenkraiscentrum Utrecht o.v.v. Stemworkshop 22 en 23 juni 2019 Let op het rekeningnummer!

Annuleringsregeling:   annuleer je de workshop binnen 14 dagen voor aanvang, dan ben je de volledige kosten verschuldigd. Ben je onverhoopt verhinderd dan kun je wel iemand anders je plaats in laten nemen.

*A bruto-inkomen per maand tot 1500,00 euro
B bruto-inkomen per maand boven 1500,00 euro