Zomerlessen via Zoom 2020

Lesgeven via zoom bied me de mogelijkheid jou in de zomer van 2020 feldenkraislessen te geven. In een groep met maximaal 25 personen concentreren we ons op wat jij wilt veranderen. Jij geeft bij opgave van de lessen aan wat je graag wilt veranderen in jezelf.

  • Wat is er langzaam ingeslopen
  • waar ben je aan gewend geraakt, maar zou je eigenlijk willen veranderen als je weet hoe?
  • Of waar heb je moeite mee en wat zou je graag met gemak doen?

Gedurende de zomer zijn er 3 mogelijkheden om feldenkraislessen te volgen. De groepen zijn:

  • maandagavond om 8 uur, 6-7 t/m 31-8-20
  • dinsdagmiddag om 12 uur, 7-7 t/m 1-9-20
  • donderdagavond om 8 uur, 2-7 t/m 27-8-20

Dit is wat een deelnemer er over zegt:
Ik vind de zoomlessen prettig. Er is een duidelijk moment in de week en ik maak dan een prettig plekje op zolder. Dus ik ben er blij mee dat het zo door kan gaan. 

Ik heb nauwelijks nog last van mijn schouder. Ik ontdek dat ik tijdens de lessen meer voel in mijn lichaam (meer aanwezig en dat is altijd prettig). Dat ken ik ook van mindfulness en meditatie. 

Het ontdekkende aspect is leuk. Dat er iets verschuift in het bewegen van één enkel (solo) deel van mijn lichaam naar meer bewegen met een groter deel van mijn lichaam. Die sprong van ‘ontdekken’ van voelen hoe een beweging moeite kost (vaak zit er dan ergens iets vast) naar hoe het lekker gaat lopen als er meer verbonden lichaamsdelen mee gaan doen, die sprong geeft vreugde en ruimte.

Maar goed, eerlijk gezegd, zijn er ook lessen, waar er minder gebeurt op het gebied van het ontdekken. En lessen die ik zwaar vind. Vooral de lessen waar we veel moesten zitten. Een liggende les is doorgaans voor mij veel prettiger.’

Marcella van Gool

Dit is het aanbod voor de 9 lessen:

  • Losse lessen kosten 20€
  • Voor alle 9 lessen inschrijven kost 147€.
  • 9 lessen plus persoonlijke begeleiding in de vorm van een wekelijks emailcontact en 3x een Skype begeleiding van 30 minuten, dus eens per 3 weken kost 350€.

De laatste vorm is voor iedereen die graag wil dat ik mee kijk naar hoe zij de bewegingen doen en ervaren. Dit kan met name bij pijnklachten een extra ondersteuning zijn in hoe je met behulp van de feldenkraislessen jouw klachten kunt verminderen.

Ik hoor graag van je bij je inschrijving voor welke optie je kiest en waar jij aan wilt werken. Graag in een positieve en actieve vorm. ‘Ik wil van mijn pijn af’ e.d. hoort daar niet bij. Dus graag waar zou je in beweging meer gemak willen. Bijv. ik zou graag beter willen kunnen bukken, ik zou graag meer evenwicht willen. Je mag daarbij wel iets vertellen waarom je denkt dat dat nu niet goed lukt. Opgeven voor het aanbod van alle 9 lessen kan via https://mailchi.mp/4319ff0fc651/zomerzoomlessen

Betalingen graag overmaken naar: 
NL60 ASNB 0706 8468 42 tnv. Feldenkraiscentrum Utrecht

Losse lessen kun je via de mail aanvragen feldenkraiscentrumutrecht@lombok.nl