Kennismakingslessen

Gratis kennismakingsles

Op donderdag 4 januari van 20:00-21:30 uur kun je gratis kennismaken via zoom. Meld je aan via mailto: feldenkraiscentrumutrecht@lombok.nl

2 gratis te downloaden lessen

Wil je gratis een les uitproberen en op de hoogte blijven van alle activiteiten van het Feldenkraiscentrum Utrecht? Vul dan je naam en e-mail adres hier rechts in. Dan kun je 2 lessen downloaden en ervaren. Ook is er een korte handleiding bij hoe je het meeste profijt kunt hebben van de lessen.

Proefserie

Ter kennismaking kun je gedurende het seizoen en als er plaats voor is, in de Atjehstraat, tot 3 losse lessen meedoen. Ik vind dat je het beste een aantal lessen kunt doen om te kunnen kiezen of het iets voor je is. Voor deze kennismakingslessen betaal je 60 euro voor 3 lessen. Als je daarna voor deelname kiest betaal je zoveel maal het resterende aantal lessen tot aan het eind van het semester in het bij jouw inkomenssituatie passende tarief.

Voor 3 zoomlessen, waar altijd plaats voor je is, betaal je ter kennismaking 50€. *

Bij het begin van het nieuwe seizoen in september en januari zijn er gratis kennismakingslessen te volgen. Meer informatie daarover lees je in de nieuwsbrief (schrijf je in voor de 2 gratis downloads dan blijf je op de hoogte) en te zijner tijd op deze website.