Leren ontspannen in beweging

De meeste ontspanningsoefeningen zijn gericht op leren ontspannen. Het mooie van deze lessen is dat ontspannen hier een bijproduct is: je wordt er gewoon ontspannener van. En omdat dat in beweging is, is het ook meteen heel praktisch. Door te zoeken naar gemak in beweging tijdens de lessen leer je hoe je de verschillende spieren in je lichaam beter kunt laten samenwerken. Hierdoor gaan vervolgens ongemerkt andere bewegingen ook makkelijker.

Leren ontspannen in beweging

Dit is wat deelnemers aan de lessen er over zeggen:

‘Ik vond het een openbaring! Aan het eind veel meer contact met de vloer dan in het begin en tussendoor voelde ik me veel langer worden.’

‘Normaal doe ik yoga, dit voelt heel anders en heel fijn.’

‘Ik sta zo anders, veel meer in mijn skelet gedragen en met zoveel gemak. Ik ben ook anders gaan lopen en houd dat langer vol.’

‘Een stuk rug wat altijd stijf en koud is, hoort er nu bij en is ook warm. Ik dacht niet dat dat nog zou kunnen, ik dacht dat het altijd zo zou blijven. Het geeft ook een verandering in mijn hoofd, bijna een soort verwarring dat ik zo anders kan voelen.’

‘Normaal voel ik me meer als een blokkendoos die ik overeind moet houden. Nu voelt het als een geheel. Voelt heel fijn.’

Deze reeks kent 6 lessen die je meteen kunt beluisteren als je de aankoop hebt gedaan.

Les 1: Door naar gemak te zoeken, ruimte creëren: hand door de lucht naar achteren met variaties – in zijlig
Les 2: Verbinding voet-hand via het skelet en naar rollen – in ruglig
Les 3: Verbinding arm en been via de romp
Les 4: Je wervelkolom wakker maken: pre-kruipen en hoofd door het poortje – in buiklig
Les 5: Zeester beweging
Les 6: Ruimte maken in de flank: zijwaarts bewegen

Deze serie kost € 77,- inclusief BTW.

Serie: Leren ontspannen in beweging

Je e-mailadres(Vereist)
Je naam(Vereist)
Je adres
Betaalmethode