Regels ten tijde van Corona

Hoe het in de lessen op de Atjehstraat gaat vraagt om een paar regels:

 1. Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten of als jij of een huisgenoot in quarantaine bent.
 2. Je draagt een mondkapje zolang je rondloopt. Eenmaal op je plaats kun je dat afdoen.
 3. De deuren, buiten en tussendeur, niet aanraken. Zij staan open en de buitendeur half, zodat je erachter je schoenen kwijt kunt.
 4. Je gaat 1 voor 1 naar binnen, dus als er iemand bezig is, wacht je buiten tot het halletje weer leeg is.
 5. Er staan stoelen klaar in de grote ruimte met voldoende afstand. Daar installeer je je met je spullen. Omkleden gaat ook hier en je houdt je spullen dus allemaal bij elkaar op en rond je uitgekozen plek.
 6. Je kunt dan ook meteen een plek op de vloer claimen. Er is plaats genoeg om voldoende afstand te houden tov elkaar met maximaal 4 personen aan 1 kant en verspringend geplaatst.
 7. Je hebt een eigen grote handdoek of doek bij je die minimaal de plaats bedekt waar je je hoofd legt en mijn kussentjes die je wilt gebruiken.
 8. Rondlopen is geen goed idee. Pas als iedereen zijn plek heeft kun je vrij gebruiken maken van het toilet of een slok water pakken. Gebruik bij rondlopen een mondkapje.
 9. Bij toilet gebruik ook weer duidelijk 1 voor 1. Als je van het toilet komt reinig je de wc-bril, de deurknoppen, het slot en lichtknop met de aanwezige ontsmetter.
 10. Bij het weggaan gaan we ook weer 1 voor 1 weg.
 11. Er is maar 1 groep per dag en voor en na de les wordt er uitgebreid gelucht zodat we niet op de tocht hoeven te liggen tijdens de les. Verder is er natuurlijke ventilatie aanwezig die de lucht voortdurend ververst.

Heb je behoefte aan grotere zorg zou je me dat dan willen mailen?

feldenkraiscentrumutrecht@lombok.nl