Zeggenschap over je bekkenbodem

bekkenbodem in 2 driehoekenDe volgende bekkenbodemworkshop ‘Zeggenschap over je bekkenbodem’ zal waarschijnlijk weer in het voorjaar van 2021 plaatsvinden. Als je interesse hebt kun je je wel al opgeven via de button hieronder en daarmee een plek reserveren. 

  • Kun je je plas en/of ontlasting niet goed ophouden?
  • Heb je pijnklachten rond je menstruatie?
  • Heb je een verzakking
  • Heb je operaties achter de rug in je buikgebied zoals aan je prostaat of je baarmoeder?

Zou je

  • je incontinentie willen overwinnen?
  • invloed willen uitoefenen op je pijnklachten?
  • een gevoel van bewustzijn willen creëren in je bekkenbodem?
  • willen ervaren hoe het is verbonden met je gehele lichaam?

Dan is mijn bekkenbodemtraining ‘Zeggenschap over je bekkenbodem’ iets voor jou.

Dit is een workshop ‘Bewust worden door Bewegen’ volgens de Feldenkrais Methode gericht op je bekkenbodem. Dat wil zeggen: het bewust worden van de bekkenbodem in relatie tot de bewegingen die het ondersteunen. De lessen helpen de functie, de kracht en de gevoeligheid van de bekkenbodem te verbeteren. Verder werken we aan het leren onderscheiden van de verschillende spieren in het gebied rond de bekkenbodem en hoe je vaak juist deze spieren mee aanspant als je je bekkenbodem wilt aanspannen.

Voor wie

Het is bedoeld voor alle mensen met problemen in het bekkenbodemgebied, zoals incontinentie, menstruatieproblemen, overgangsklachten, verzakkingen, baarmoederoperaties, etc. en voor hen die er gewoon meer contact mee willen maken en er meer gemak en bewustzijn willen ervaren.

Wil je de blog lezen die ik schreef over mijn eigen ervaringen, dat kan hier. Het blog over een gezond werkende bekkenbodem vind je hier. Het blog over enkele problemen met de bekkenbodem vind je hier.

Tijd en plaats

Kosten

240,00 € (tariefgroep A) / 300,00 € (tariefgroep B)*, voor beroepsmatig geïnteresseerden 363,00 € (incl. BTW) te voldoen voor 4-1-20. De afgelopen jaren was de groep vol. De inschrijving gaat daarom op volgorde van binnenkomst van de betaling.

*A bruto-inkomen per maand tot  1500,00 euro
  B bruto-inkomen per maand boven  1500,00 euro

feldenkraiscentrumutrecht@lombok.nl

Annuleringsregeling: Voor alle activiteiten geldt dat je het gehele cursusgeld verschuldigd bent bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang of gedurende de cursus. Je betaalt echter slechts 25,00 € administratiekosten als je iemand vindt die je plaats inneemt of als je eerder dan 14 dagen voor aanvang hebt afgezegd.

Betalingen overmaken naar: NL60 ASNB 0706 8468 42 tnv. Feldenkraiscentrum Utrecht (nieuw rekeningnummer)