Mag de kracht door je heen gaan

Maak je leven gemakkelijker, efficiënter en comfortabeler door je skelet meer efficiënt te gebruiken. Het skelet is meestal niet in ons bewustzijn en daardoor een vrijwel onopgemerkt deel van wie we zijn. De functie van ons skelet is om gewicht te dragen en kracht door te geven en om het lichaam massa en gewicht te geven. Toch is het een weinig benut aspect in ons dagelijks functioneren. Ons skelet ervaren kan een nieuwe manier zijn om in contact te zijn met onze omgeving. Daarnaast zal het helpen met meer gemak en vloeiender te bewegen. Meer bewust zijn in je botten betekent dat je spieren niet meer doen dan nodig voor de handeling. Als je meer je bewust zijn in je spieren hebt dan is de samenwerking eerder moeizamer met ongemerkt te veel kracht in de beweging en daardoor minder vloeiend en gemakkelijk. Meer informatie over efficiënt gebruik van het skelet kun je vinden in mijn nieuwste Blog.

Doe gemakkelijk zittende, voldoende warme kleren aan (denk aan laagjes) en neem een handdoek mee. Dekens om op te liggen en kussentjes zijn aanwezig.
Thee en koffie verzorg ik. Voor de lunch moet je zelf zorgen. Er zijn in de buurt lunchgelegenheden.

Tijd en plaats

  • Wanneer: vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus 2018
  • Tijd: alle dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur
  • Plaats: Feldenkraiscentrum Utrecht, 1e Atjehstraat 2, Utrecht
  • Info en aanmelden: feldenkraiscentrumutrecht@lombok.nl of tel.nr. 030-2947766

195,00 € (tariefgroep A) / 240.00 € (tariefgroep B)*, voor beroepsmatig geïnteresseerden 290,40  € (incl. BTW),  te voldoen voor 1-8-18.

Te voldoen op NL60 ASNB 0706 8468 42 t.n.v. Feldenkraiscentrum Utrecht (nieuw rekeningnummer) o.v.v. Mag de kracht door je heen gaan 17, 18 en 19 augustus.

Maximum deelnemers: 12.

Annuleringsregeling:   annuleer je de workshop binnen 14 dagen voor aanvang, dan ben je de volledige kosten verschuldigd. Ben je onverhoopt verhinderd dan kun je wel iemand anders je plaats in laten nemen.

 

*A bruto-inkomen per maand tot 1500,00 euro
B bruto-inkomen per maand boven 1500,00 euro