Wat wil jij veranderen?

Deze zomer is de 3-daagse zomerworkshop weer over verandering en is gepland op 14, 15 en 16 augustus.

Het thema is dus ‘Wat wil jij veranderen?’ 

Ook zin in verandering? Of vind je verandering zelfs een noodzaak, maar weet je niet goed hoe?

Wat is er langzaam ingeslopen en ben je al doende aan gewend geraakt, maar zou je eigenlijk willen veranderen als je zou weten hoe?
Of waar heb je moeite mee en wat zou je graag met gemak doen?

Het programma in de feldenkraisworkshop ‘Wat wil jij veranderen?’ wordt opgebouwd op vragen die de deelnemers inbrengen en op wat ik zie in de bewegingen tijdens de workshop. Het is dus een gezamenlijk avontuur, waarbij jij voor een groot deel mee de richting bepaalt. Dus hoe uitgebreider je me vertelt over wat je zou willen leren, hoe preciezer ik het programma erop aan kan laten sluiten en hoe meer jij er voor jezelf uithaalt. Vertel hierbij vooral wat je wilt bereiken, niet wat je kwijt wilt. Wat je wilt bereiken geeft een richting aan wat je wilt, wat je kwijt wilt is eigenlijk eerder een doodlopende weg.

Zie ook het blog ‘Wat wil jij veranderen?’

Maximum deelnemers: 12.

Kosten:    200,00 € (tariefgroep A) / 255.00 € (tariefgroep B)*, voor beroepsmatig geïnteresseerden 308,55  € (incl. BTW),  te voldoen voor 5-8-20.

Tijd:          alle dagen 10:00 – 16:00 uur

Annuleringsregeling: Voor alle activiteiten van het Feldenkraiscentrum Utrecht geldt dat je het gehele cursusgeld verschuldigd bent bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang of gedurende de cursus. Je betaalt echter slechts 25 € administratiekosten als je iemand vindt die je plaats inneemt.