Bekkenbodem training

Als bewegingscoach kan ik je op verschillende manieren helpen om pijn te verlichten en zelfs helemaal van de pijn af te komen. Bij mij kun je bovendien een bekkenbodem training volgen. Ik verzorg zowel individuele lessen als groepslessen en beheers de alom geroemde Feldenkrais methode. Je kunt prima bij mij aankloppen voor een bekkenbodem training, maar eveneens als je hinder ondervindt aan de spieren en gewrichten en specifiek de nek, schouders en de rug.

Volg een bekkenbodem training en je gaat je gelijk beter voelen

Wanneer je graag verlost wilt worden van klachten aan de bekkenbodem, dan is het verstandig om en bekkenbodem training bij mij te volgen. Ik verzorg zowel groepslessen als individuele lessen en kan je op een breder vlak dan alleen de bekkenbodem van dienst zijn. Ik leer je zowel bij de bekkenbodem training als bij andere klachten hoe je zelf kunt voelen waar jij jezelf vastzet en tegenhoudt. Tegelijk help ik je bij het ontdekken van onbenutte ruimte waarmee jij jouw eigen beweeglijkheid en souplesse kunt verbeteren. 

Bekkenbodem training
Bekkenbodem training

Ik werk graag en vanuit eigen ervaring met de Feldenkrais Methode

Bij mijn trainingen maak ik graag gebruik van de Feldenkrais methode. Deze methode is genoemd naar Moshe Feldenkrais, die zowel judoka, voetballer en fysicus was. Hij ontdekte de wijze waarop de hersenen bewegingen controleren en hoe je die kunt beïnvloeden. Door deze manier wist hij duizenden mensen van pijnklachten af te helpen. Ik heb de methode aangeleerd nadat ik zelf met pijnklachten te maken kreeg en geef mijn kennis graag door aan jou, mocht je ook te maken hebben met serieuze klachten. Schroom en aarzel dus niet en maak bij pijnklachten snel een afspraak. Je gaat merken dat de methode echt werkt en ook jou kan helpen.

Ik kan meer voor je betekenen dan alleen bekkenbodem training

Ik help je nadrukkelijk om het antwoord te vinden op belangrijke vragen als welke ongemerkte gewoonte veroorzaakt dat het gaat zoals het nu gaat en welke stappen kun je zetten om daar verandering in aan te brengen. Kies je voor een van mijn diensten, dan krijg je ondersteuning bij het structureel verhelpen van pijnklachten. Dat doen we samen door te werken aan bewustwording en klachten te leren herkennen. Op die manier worden jouw klachten bij de bron aangepakt en is bovendien de kans gering dat de klachten terugkeren. En mocht dit wel aan de orde zijn, dan heb je geleerd wat je aan de klachten kunt doen.