Bewegingscoach

Heb je regelmatig last van spierpijn, gewrichtspijn of hoofdpijn? Of heb je last van RSI en schouderpijn? Dan kan een bewegingscoach jou helpen met verschillende oefeningen volgens de Feldenkrais Methode. Met deze methode zorgen we ervoor dat je minder pijn hebt, een betere reactie op de pijn krijgt, en meer beweeglijkheid en souplesse ontwikkelt. Door de pijn heb je vaak vragen zoals: Hoe moet ik omgaan met de pijn? Welke stappen kan ik zetten om er iets aan te doen? Wat voor gewoontes zitten er achter de pijn? Als bewegingscoach kan ik je helpen om deze vragen te beantwoorden. Zo zorgen we er samen voor dat de pijnklachten verdwijnen of verminderen door middel van technieken als Feldenkrais en bekkenbodem training.

Groepslessen volgen met een bewegingscoach

Groepslessen zijn een fijne manier om deel te nemen aan een hersteltraject. Je kan leren van anderen en je staat er niet alleen voor. Met de groep heb je hetzelfde doel voor ogen. Dat doel is verminderen van pijn en inzicht op de pijn. Als bewegingscoach sta ik voor je klaar om je naar dat doel te begeleiden. Elke groepsles die ik geef is anders. Daardoor worden je hersenen onverwacht op een nieuwe manier geactiveerd. We zorgen ervoor dat nieuwsgierigheid naar mogelijkheden een sterkere motivator wordt dan de pijn zelf.

Maak kennis met onze groepslessen door deel te nemen aan een gratis kennismakingsles via Zoom. Dit doe je door simpelweg een mailtje naar felderkraiscentrumutrecht@lombok.nl te sturen. Je krijgt dan twee lessen die je kunt downloaden en ervaren. Je krijgt er ook een gratis handleiding bij, zodat je optimaal van de lessen kan profiteren.

Bewegingscoach
bewegingscoach

Bewegingscoach voor het individu

Als je liever individuele begeleiding van een bewegingscoach wilt, dan is dat uiteraard mogelijk. Door de tientallen jaren ervaring die ik heb met het begeleiden van mensen met pijn, zorg ik voor de juiste individuele coaching. Een individuele les is intiemer dan de groepsles. Ik gebruik vooral mijn handen in plaats van woorden om op een intuïtieve manier te zoeken naar een belangrijk persoonlijk veranderpunt. Ik sta klaar voor alle vragen die je hebt en dan zoeken we samen een beweging uit waar we mee aan de slag kunnen gaan.

Workshops met een bewegingscoach

Ik geef regelmatig workshops met een specifiek thema. De workshops hebben meestal een duur van twee of drie dagen. Ze zijn gericht op het verkrijgen van meer helderheid, minder pijn en kennis omtrent het gekozen thema. De workshops zijn een ontzettend leuke en interactieve manier om erachter te komen hoe je met pijn omgaat en wat ik persoonlijk voor je kan betekenen. Als bewegingscoach wil ik je graag helpen, want duurzaam met jezelf omgaan is iets wat je kunt leren!