Je Elektro-Magnetische Frequentie (EMF)

Steeds meer word ik me bewust van mijn elektromagnetische frequentie ofwel mijn vibratiegetal. Voordat ik bekend werd met dit begrip kende ik het als het 0-puntveld of kwantumveld.
Toen ik ruim 2,5 jaar geleden gevloerd werd door acute Lyme heb ik natuurlijk de gebruikelijke antibioticakuur gekregen. Maar tegelijk hoorde ik van mensen om me heen de meest verontrustende verhalen over kennissen die dat ook hadden gehad en ondanks dat 3 maanden of langer later geïnvalideerd op bed lagen. Dat ging mij niet gebeuren nam ik me voor. Ik moest dus proactief handelen.

Mijn zoektocht naar wat ik meer nodig had

Ik kreeg daarbij hulp. Via een vriendin had ik een afspraak met Marja Rosbergen die met elektromagnetische draadjes werkte die precies de tegenwaarde waren van de elektromagnetische waarde van de borrelia burgdorferi bacterie. Ook zei ze dat ik de ziekte moest zien als een uitnodiging om me meer spiritueel te ontwikkelen. En later bracht ze me op het spoor van Henk Fransen die juist zijn online programma voor mensen met kanker had afgerond en het een week lang gratis open stelde. Marja zei: ‘Wat voor mensen met kanker werkt is ook wat jij zou moeten doen, bijvoorbeeld stoppen met zuivel, glutenvrij eten, ed. Alles weglaten wat te veel energie kost voor het lichaam om het te verwerken zodat het zich volledig kan concentreren op het immuunsysteem.

Via een andere vriendin kwam ik bij Frank Landsman, de Gezondheids-Detective, die meet waar het in het lichaam uit balans is. Ontgiften was de boodschap, want wat giftig is voor ons lichaam en opgeslagen ligt, ondermijnt je weerstand. Ik was zwaarbelast met zware metalen door nogal wat amalgaamvullingen uit mijn jeugd wat mijn immuunsysteem had verzwakt, anders had mijn lichaam de Borrelia wel kunnen aanpakken, was Franks visie. Hij zei ook dat Lyme niet alleen werd veroorzaakt door bacteriën maar ook door virussen en schimmels. Dat is de reden dat een antibioticakuur niet afdoende is.

Happy and Healthy

Maar het belangrijkste cadeau had ik mezelf gegeven: ik had me voor ik ziek werd ingeschreven voor een workshop ‘Happy and Healthy’ van Nisandeh Neta en Roy Martina. Daar leerde ik voor het eerst het begrip elektromagnetische frequentie (je EMF) ofwel je vibratiegetal. Hoe lager je EMF hoe makkelijker je ziek wordt of hoe moeilijker je geneest of herstelt. Hoe hoger je EMF hoe gezonder, hoe kleiner de kans om ziek te worden en hoe sneller je geneest. Het gaat om je zelf-herstellend vermogen en je immuunsysteem daaraan verbonden. Ik kocht daar Roys meditatieprogramma wat dat zelf-herstellend vermogen ook helpt vergroten: Omega Healing.

Hoe verander je je EMF

Je elektromagnetische frequentie ofwel je vibratiegetal verhogen kun je op verschillende manieren doen:

 • Bidden
 • Mediteren
 • Visualisaties en geleide meditaties
 • Jezelf in gevoelens brengen met een hoog vibratiegetal, zoals blijheid, liefde en dankbaarheid
 • Stoppen met negatieve en kritische gedachten over jezelf en anderen
 • Onvoorwaardelijk geven

Coronavirus

Deze mogelijkheden en manieren van tegen gezondheid aankijken zijn natuurlijk heel actueel in deze tijd met de grote dreiging van het coronavirus op je gezondheid. En ook als je ziek wordt kan het van levensbelang zijn in wat voor gezondheidstoestand je bent als je het krijgt. Ik heb hieraan al vrij veel tijd besteed en merk dat er inderdaad veel verandert aan mijn vibratiegetal en het kunnen beïnvloeden ervan door wat ik denk en doe. Mensen in mijn groepen hebben het mogelijk kunnen voelen. Voorheen lukte het me alleen mijn elektromagnetische frequenties te voelen als ik in de buurt van mensen ben die een hoge elektromagnetische frequentie hebben. Zij namen me daarin mee en ik kon er op afstemmen. Nu kan ik het zelfstandig genereren en verhogen. Een soort innerlijke generator met een afstemming op het kwantumveld en afstemmen op de verbinding met anderen.

Een gezamenlijk project

Ik denk dat deze pandemie, net als wat Marja destijds tegen mij over de borrelia bacterie zei, een uitnodiging is aan ons allen om ons vibratiegetal omhoog te brengen, zodat de gehele mensheid zich kan ontwikkelen naar een hoger bewustzijnsniveau. En dat gaat niet gebeuren als we vooral in angst zijn. Want angst om ziek te worden, zelf of een van onze dierbaren, en het mogelijke verlies wat we daaraan kunnen lijden is een van de belangrijkste factoren om juist ons vibratiegetal te verkleinen. Dus de uitnodiging die we krijgen door het virus is je vooral te verbinden met positieve gedachten, gebeurtenissen, herinneringen en je op afstand te verbinden met de mensen waar we om geven en die we nu niet direct om ons heen mogen hebben. Dat geeft enorm veel positieve energie en dus verhoging van je vibratiegetal.

, , , , , ,

2 Responses to Je Elektro-Magnetische Frequentie (EMF)

 1. Anne-lies Eijkmans 28-03-2020 at 07:44 #

  Mooi zoals je dit beschrijft Tjitske.
  Inderdaad als we in het negatieve meegaan, wat er allemaal kan gebeuren voel je je al zwaarder en donkerder worden.
  Als ik nu naar buiten kijk en zie hoe prachtig het er allemaal uitziet en ook naar al het goed kijk wat er gebeurt en ontstaat dan voel ik me weer lichter worden.
  Er zijn heel veel gezamenlijke meditaties en als ik hieraan mee doe voel ik de trilling en het licht. Dus wanneer we dit allemaal doen kunnen we heel veel bereiken.

  • Tjitske de Boer 28-03-2020 at 08:46 #

   Hallo Anne-lies,
   Dat is wat ik bedoel inderdaad! Wat heb je dat mooi vanuit je eigen ervaring beschreven. Met ons allen zorgen we voor een betere wereld voor nu en voor na Corona!
   Hartelijke groet,
   Tjitske

Geef een reactie